Meld je aan voor onze nieuwsbrief & ontvang direct 6 super kortingscodes
 Aanmelden

[et_pb_section bb_built="1" admin_label="About Me Section" _builder_version="3.0.101" custom_padding="110px||110px|" next_background_color="#000000" use_background_color_gradient="on" background_color_gradient_start="#ffffff" background_color_gradient_end="rgba(34,121,255,0.44)" background_color_gradient_start_position="21%"][et_pb_row admin_label="Title Area" custom_padding="||0px|" custom_margin="|||" _builder_version="3.0.101"][et_pb_column type="4_4"][et_pb_text admin_label="Title" _builder_version="3.0.101" header_2_font="Montserrat|600||on|||||" header_2_text_align="center" header_2_font_size="30px" custom_margin="||5px|" animation_style="slide" animation_direction="top" animation_intensity_slide="20%" animation_starting_opacity="100%" background_layout="light"]

TX 3 Mini Review

[/et_pb_text][et_pb_divider color="#f46624" show_divider="on" divider_weight="3px" _builder_version="3.0.89" max_width="23px" module_alignment="center" animation_style="slide" animation_intensity_slide="20%" animation_starting_opacity="100%" /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label="About Me Area" _builder_version="3.0.89"][et_pb_column type="1_2"][et_pb_text _builder_version="3.0.101" text_font_size="16px" text_line_height="1.8em" max_width="90%" custom_margin="|||" animation_style="flip" animation_direction="left" animation_intensity_flip="30%" animation_starting_opacity="100%" background_layout="light"]

Met het kopen van een Tv box gaat een heel nieuw wereld voor je open. De Tanix TX3 Mini Tv box geeft je niet alleen de mogelijkheid om video’s in 4K kwaliteit te kijken, maar maakt het ook nog gemakkelijker voor je om contact te houden met anderen dankzij hun online video chat. Je kunt daarnaast ook nog 3D games met je familieleden spelen. Er zijn heel wat Tv boxen te krijgen, dus laten we eerst kijken welke eigenschappen het nog meer heeft.

[/et_pb_text][et_pb_button _builder_version="3.0.101" button_text="Bekijk Actuele Prijs" button_url="#" url_new_window="on" background_layout="light" custom_button="off" button_icon_placement="right" /][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4"][et_pb_text _builder_version="3.0.101" background_layout="light"]

Beoordeling

[/et_pb_text][et_pb_counters admin_label="Gebruiksvriendelijkheid" _builder_version="3.0.101" use_percentages="on" background_layout="light"][et_pb_counter _builder_version="3.0.101" percent="70" use_background_color_gradient="off" background_color_gradient_start="#2b87da" background_color_gradient_end="#29c4a9" background_color_gradient_type="linear" background_color_gradient_direction="180deg" background_color_gradient_direction_radial="center" background_color_gradient_start_position="0%" background_color_gradient_end_position="100%" background_color_gradient_overlays_image="off" parallax="off" parallax_method="on" background_size="cover" background_position="center" background_repeat="no-repeat" background_blend="normal" allow_player_pause="off" background_video_pause_outside_viewport="on" text_shadow_style="none" title_text_shadow_style="none" percent_text_shadow_style="none" box_shadow_style="none"] Gebruiksvriendelijkheid [/et_pb_counter][/et_pb_counters][et_pb_counters admin_label="Gebruiksvriendelijkheid" _builder_version="3.0.101" use_percentages="on" background_layout="light"][et_pb_counter _builder_version="3.0.101" percent="70" use_background_color_gradient="off" background_color_gradient_start="#2b87da" background_color_gradient_end="#29c4a9" background_color_gradient_type="linear" background_color_gradient_direction="180deg" background_color_gradient_direction_radial="center" background_color_gradient_start_position="0%" background_color_gradient_end_position="100%" background_color_gradient_overlays_image="off" parallax="off" parallax_method="on" background_size="cover" background_position="center" background_repeat="no-repeat" background_blend="normal" allow_player_pause="off" background_video_pause_outside_viewport="on" text_shadow_style="none" title_text_shadow_style="none" percent_text_shadow_style="none" box_shadow_style="none"] Gebruiksvriendelijkheid [/et_pb_counter][/et_pb_counters][et_pb_counters admin_label="Gebruiksvriendelijkheid" _builder_version="3.0.101" use_percentages="on" background_layout="light"][et_pb_counter _builder_version="3.0.101" percent="70" use_background_color_gradient="off" background_color_gradient_start="#2b87da" background_color_gradient_end="#29c4a9" background_color_gradient_type="linear" background_color_gradient_direction="180deg" background_color_gradient_direction_radial="center" background_color_gradient_start_position="0%" background_color_gradient_end_position="100%" background_color_gradient_overlays_image="off" parallax="off" parallax_method="on" background_size="cover" background_position="center" background_repeat="no-repeat" background_blend="normal" allow_player_pause="off" background_video_pause_outside_viewport="on" text_shadow_style="none" title_text_shadow_style="none" percent_text_shadow_style="none" box_shadow_style="none"] Gebruiksvriendelijkheid [/et_pb_counter][/et_pb_counters][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4"][et_pb_text _builder_version="3.0.101" background_layout="light"]

Door redactie

[/et_pb_text][et_pb_counters admin_label="prijs/kwaliteit" _builder_version="3.0.101" use_percentages="on" background_layout="light"][et_pb_counter _builder_version="3.0.101" percent="70" use_background_color_gradient="off" background_color_gradient_start="#2b87da" background_color_gradient_end="#29c4a9" background_color_gradient_type="linear" background_color_gradient_direction="180deg" background_color_gradient_direction_radial="center" background_color_gradient_start_position="0%" background_color_gradient_end_position="100%" background_color_gradient_overlays_image="off" parallax="off" parallax_method="on" background_size="cover" background_position="center" background_repeat="no-repeat" background_blend="normal" allow_player_pause="off" background_video_pause_outside_viewport="on" text_shadow_style="none" title_text_shadow_style="none" percent_text_shadow_style="none" box_shadow_style="none"] Prijs/ Kwaliteit verhouding [/et_pb_counter][/et_pb_counters][et_pb_counters admin_label="prijs/kwaliteit" _builder_version="3.0.101" use_percentages="on" background_layout="light"][et_pb_counter _builder_version="3.0.101" percent="70" use_background_color_gradient="off" background_color_gradient_start="#2b87da" background_color_gradient_end="#29c4a9" background_color_gradient_type="linear" background_color_gradient_direction="180deg" background_color_gradient_direction_radial="center" background_color_gradient_start_position="0%" background_color_gradient_end_position="100%" background_color_gradient_overlays_image="off" parallax="off" parallax_method="on" background_size="cover" background_position="center" background_repeat="no-repeat" background_blend="normal" allow_player_pause="off" background_video_pause_outside_viewport="on" text_shadow_style="none" title_text_shadow_style="none" percent_text_shadow_style="none" box_shadow_style="none"] Prijs/ Kwaliteit verhouding [/et_pb_counter][/et_pb_counters][et_pb_counters admin_label="prijs/kwaliteit" _builder_version="3.0.101" use_percentages="on" background_layout="light"][et_pb_counter _builder_version="3.0.101" percent="80" use_background_color_gradient="off" background_color_gradient_start="#2b87da" background_color_gradient_end="#29c4a9" background_color_gradient_type="linear" background_color_gradient_direction="180deg" background_color_gradient_direction_radial="center" background_color_gradient_start_position="0%" background_color_gradient_end_position="100%" background_color_gradient_overlays_image="off" parallax="off" parallax_method="on" background_size="cover" background_position="center" background_repeat="no-repeat" background_blend="normal" allow_player_pause="off" background_video_pause_outside_viewport="on" text_shadow_style="none" title_text_shadow_style="none" percent_text_shadow_style="none" box_shadow_style="none" text_shadow_horizontal_length="0em" text_shadow_vertical_length="0em" text_shadow_blur_strength="0em" title_text_shadow_horizontal_length="0em" title_text_shadow_vertical_length="0em" title_text_shadow_blur_strength="0em" percent_text_shadow_horizontal_length="0em" percent_text_shadow_vertical_length="0em" percent_text_shadow_blur_strength="0em"] Eind score [/et_pb_counter][/et_pb_counters][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type="4_4"][et_pb_text _builder_version="3.0.101" background_layout="light"]

Lees verder voor uitgebreide informatie & reviews

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section bb_built="1" fullwidth="off" specialty="off" prev_background_color="#000000"][et_pb_row][et_pb_column type="3_4"][et_pb_text _builder_version="3.0.101" background_layout="light"]

Als we naar de technische gegevens kijken, dan zien we dat het een CPU Amlogic S905W heeft die tot 2.0 GHz gaat. Tevens heeft het een high performance GPU van Mali-450 penta-core. Dat will zeggen dat het 4K video decoding en playback ondersteunt. Het is een Android box en dat geeft je ook de mogelijkheid om Apps erop te plaatsen. De box komt al met pre-geïnstalleerde Apps, maar natuurlijk kun je nog andere Apps erop downloaden. Dat wil dus zeggen dat er nog genoeg plaats erin moet hebben. We zien dat het een RAM van 2GB en een ROM van 16GB heeft.

Natuurlijk kun je verschillende video en muziek formaten erop afspelen. Rondom de box zijn er vele jacks te vinden. Aan de zijkant zul je een TF Card en USB jacks vinden waarmee je data gemakkelijk kunt verplaatsen. Aan de achterkant zijn er jacks voor ethernet exchanging en SPDIF voor je audio. Bij aankoop krijg je een remote, een power supply, HD data kabel en instructieboekje. Bezoek Banggood voor meer informatie.

Tanix TX3 Mini review

Ik zie geen reden waarom je de Tanix TX3 Mini tv box niet zou aanschaffen. Het heeft leuke en handige kenmerken waar de hele familie gebruik van kunnen maken. Als we naar de recensies ervan kijken, dan zien we dat er heel wat mensen tevreden ermee zijn en heel weinig erover te mopperen hebben. Het is dus zeker een aanrader en is nog voordelig ook.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4"][et_pb_code _builder_version="3.0.101"]Inhoudsopgave[/et_pb_code][et_pb_code _builder_version="3.0.101"]Gerelateerde Reviews<!-- [et_pb_line_break_holder] -->Gerelateerde Reviews<!-- [et_pb_line_break_holder] -->Gerelateerde Reviews<!-- [et_pb_line_break_holder] -->Gerelateerde Reviews<!-- [et_pb_line_break_holder] -->Gerelateerde Reviews<!-- [et_pb_line_break_holder] -->Gerelateerde Reviews<!-- [et_pb_line_break_holder] -->Gerelateerde Reviews[/et_pb_code][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Shoppen met korting?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang direct 6 kortingscodes in je mailbox!
Stuur mij de kortingscodes
* wij houden niet van spam, je kunt je op elk moment uitschrijven
Copyright Chinesewebshop.net | 2013-2021 | Een Variera site 
Chinese Webshop logo