Meld je aan voor onze nieuwsbrief & ontvang direct 6 super kortingscodes
Aanmelden

Aliexpress Nederland ervaring

Dit is een ingezonden review van een klant van Ali Express Nederland. Wil jij ook je ervaringen delen met ons? Neem dan contact met ons op.

Ingezonden review Aliexpress Nederland

Al sinds 2004 speur ik online naar spullen die elders in de winkel ook te koop zijn. Alleen online vind ik diezelfde spullen vaak een stuk goedkoper. Erg veel webwinkels waren er toen nog niet en online betalen was al vaak helemaal geen optie. Mijn meest favoriete webwinkel, of beter gezegd, marktplaats, was Ebay. Op Ebay heb ik in de jaren veel verschillende dingen gekocht, van horloges tot een bankstel. En altijd tot volle tevredenheid. Sinds kort heb ik een andere marktplaats gevonden waar ik goedkoop goede spullen kan vinden; Aliexpress

Bij het horen van de naam Aliexpress dacht ik eerlijk gezegd als eerste aan een online dienst waar je afhaalmaaltijden kon bestellen, Dōners en Falafal, dat soort dingen. Zal met de naam Ali te maken hebben. Maar na een beetje googelen kwam ik er al snel achter dat Aliexpress niks met afhaalmaaltijden te maken heeft. Het blijkt een onderdeel van een van de grootste online marktplaatsen ter wereld te zijn namelijk, Alibaba. Dat gaf mij meteen al het vertrouwen om verder te gaan kijken want Alibaba is veel in het nieuws geweest sinds zij vanuit China in Europa zaken zijn gaan doen.

Omdat ik op zoek was naar een nieuwe camera, leek het me wel een goed idee om eens bij Aliexpress te gaan kijken. Wat mij meteen opviel was de ruime selectie aan keuzemogelijkheden. Zonder teveel heen en weer te zoeken of te klikken had ik binnen een minuut de camera gevonden die ik wilde hebben. Voordat ik naar de specificaties ging kijken heb ik eerst de aanbieder gecheckt, die bleek veel positieve reviews te hebben, dus dat zat wat mij betreft wel goed. De prijs was laag, alles nieuw, en bij het selecteren viel mij pas op dat ik de camera ook op mijn telefoon had kunnen vinden want Aliexpress schijnt een app te hebben.

Nadat ik de camera besloot te kopen zette ik de camera in het winkelmandje. Bij de bijzonderheden zag ik dat de levering binnen3 tot 8 dagen zou plaatsvinden. De betaalopties zijn er in veel verschillende vormen en omdat ik iDEAL wel makkelijk vind, heb ik die geselecteerd. Dat ging allemaal snel en eenvoudig. Ik ontving een nette bevestiging in mijn email en wachtte vervolgens rustig af. Na een week ging de bel, de bezorger van DHL. In het pakket dat de DHL bezorger overhandigde zat een prachtige camera met daarbij een brief van de verkoper dat ze mij als klant erg waarderen. Nou, ik waardeer hen ook want met Aliexpress heb ik mezelf honderden euro’s weten te besparen. Dank.

Deel dit artikel met je netwerk! 
Geschreven door Brian.
Heb je een vraag? Laat het me weten in een reactie hieronder.

Shop nu met korting bij Chinese webshops

aliexpress webwinkel

100 verschillende producten voor $0.01 bij AliExpress

SHOP GRATIS PRODUCTEN
Ja, gratis dus. Alleen via de button hierboven
Dealextreme logo

€1,70 korting bij besteding boven de €30,- bij DealExtreme

PAK EXTRA KORTING
Gebruik de code: 2OFFDX bij het bestellen
Lightinthebox logo

Geen verzendkosten bij besteding boven €49,- bij LightInTheBox

SHOP ZONDER VERZENDKOSTEN
Gebruik de code: XMFR bij het bestellen

One comment on “Aliexpress Nederland ervaring”

  1. Massa's producten hebben we al besteld op alie. Je kan het zo gek niet bedenken of je vindt wel iets. Meestal 99% betrouwbaar. Soms koop je wel eens rommel waarvan je achteraf denkt mmm toch beter niet gedaan. Maar het meeste werkt prima toch voor zo'n prijs. Wachttijden 3-4 weken zelden 2 weken. Jammer dat je geen review kan schrijven na een maand ontvangst. Slim bed8 van ze ntrlk. Weetjes? PU-leder (horlogebandjes, harde schoenen) kunnen soms storend naar petrol stinken, maanden lang. Schoenen en kledij meestal 1 maatje meer nemen. Homtom Smartphones hebben bugs en soms malware en camera's die rood missen. VKWorld zijn super! Hangt af wat je koopt zoals met alles. Tips? Kijk via computr sla op via wenslijst en koop dan via smartphone met de alie app nog goedkoper! Koop niet teveel vhzelfde in 1 keer, betaal je extra tax. Mij stoort er 1 ding en dat is reviews achteraf om mensen de gebreken op te sommen zijn niet mogelijk. Hoplk komt er ooit zo'n website!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shoppen met korting?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang direct 6 kortingscodes in je mailbox!
Stuur mij de kortingscodes
* wij houden niet van spam, je kunt je op elk moment uitschrijven
Copyright Chinesewebshop.net | 2013-2022 | Een Variera site 
Chinese Webshop logo
envelope